Cara Delevingne: sugu on palju enamat kui lihtsalt olla mees või naine, see on voolav mõiste

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cara Delevingne, 2017.
Cara Delevingne, 2017. Foto: Mario Anzuoni / Scanpix

Cara Delevingne (25) on ajakirja Vogue mai numbri kaanestaar ning avaldas artiklis, et on oma soo ja välimusega rahu teinud, innustades sama tegema ka teisi.

Noore näitlejanna ja modelli jaoks oli elumuutev mõistmine, et sugu ei ole kindlatesse raamidesse pandud asi, kus pead valima: üks või teine. Läbimurre toimus tema jaoks siis siis kui sai aru, et sugu on voolav mõiste ega pole pelgalt mehelik või naiselik olemine. See on palju enamat ja sellel pole kindlaid reegleid. «Inimesed püüavad peita oma mõrasid ja vigu, aga just need teevad meist selle kes me oleme.»

Cara on avalikult oma biseksuaalsuest rääkinud. Praegu sosistatakse kuulujutte, et naise südame on võitnud Michael Jacksoni imekaunis tütar Paris. Neid on koos mitmetel kohtingutel märgatud, kuid kindlalt ei saa midagi väita. Võib-olla saavad tüdrukud oma vahel lihtsalt väga hästi läbi. 

?

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Cara Delevingne on oma julgete ja ausate väljaütlemiste poolest saanud suureks eeskujuks mitmetele noortele inimestele, kes oma seksuaalsuses segaduses. Üle kõige ei salli noor naine, et tema seksuaalsus või sooidentiteet oleks see, mille järgi teda defineeritakse. «Miks ma pean seletama, kes ma olen? Inimestel peaks olema lubatud olla need kes nad on ja teised peavad lõpetama nende lahtritesse toppimise,» ütles ta News.com.au-le 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles