Elina on Davidiga heades kätes: mees jälgib naise söömist-joomist, puhkust, pidu ja trenni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Nechayeva ja David Pärnamets.
Eesti Laulu finaal 2018.
Elina Nechayeva ja David Pärnamets. Eesti Laulu finaal 2018. Foto: Madis Sinivee / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Armastuse väljendamiseks on mitmeid oluliselt tähendusrikkamaid viise kui pelgalt nende kolme sõna ütlemine. Elina Nechayeva kihlatu seab selleks suurepärase eeskuju ning hoolitseb armsama eest igal võimalikul moel.

Soome Eurolalulik Saara Aalto tunnistas just hiljuti Elu24-le antud intervjuus, et tüdruksõbra kohalolu Eurovisioonil on tema jaoks asendamatu. Igal kahtlusehetkel on olemas keegi, kes sind mõistab, armastab ja toetab. Küllap valdavad sarnased tunded ka Elinat, kelle värske kihlatu David teda Eurovisioonil saadab. Lisaks tehnilisele toele esinemiskostüümi trantsportimisel ja lavale toimetamisel peab mees enda kohustuseks hoolitseda ka naise igakülgse heaolu ja tervise eest.

Tõsi ta on, et kohustusi on Elinal väga palju kuid esmatähtis on siiski esinemine ja selle jaoks tippvormis olemine. Igas antud intervjuus on lauljanna rõhutanud, et annab endast igal juhul parima. Hea tervis, puhanud enesetunne ja rahulik meel toetavad seda kindlasti.

Õhtulehele antud intervjuus ütles David: «Kui tahad teha 17-tunniseid päevi, peadki väga jälgima, mida sa sööd ja jood ning kindlasti ei saa lubada endale hilisõhtuni väljas käimist,» lubab mees Elina eest igakülgselt hoolitseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles