Tudengite Öölaulupidu paneb punkti Tartu Tudengipäevade kevadfestivalile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli peahoone.
Tartu ülikooli peahoone. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Täna kell 21 algab Tartu Lumepargis Tudengite Öölaulupidu, mis paneb väärika punkti 8 päeva kestnud Tartu Tudengipäevadele. Öölaulupidu kestab orienteeruvalt 3 tundi, pärast mida on soovijatel võimalik edasi pidutseda ööklubis Illusion. 

Öölaulupeo repertuaari kuuluvad sel aastal nii traditsioonilised, tänapäevased kui ka isamaalised laulud. Laulikut on võimalik 1€ eest soetada Öölaulupeolt. Korraldajad soovitavad telefonisse alla laadida ka Tartu Tudengipäevade kodulehelt leitava lauliku pdf-versiooni. 

Kell 20 algab Tartu Raekoja platsilt rongkäik tudengiorganisatsioonidega Tartu Lumepargi suunas ja rongkäiguga võivad liituda kõik huvilised. Pileteid Öölaulupeole saab osta nii Tartu Raekoja platsilt avarongkäigu alguses kui ka Öölaulupeo sissepääsu juurest. Öölaulupeo pileti hind on 2€ ja tasuda on võimalik vaid sularahas. 

Öölaulupeo väravad avatakse kell 20 ja laulupidu algab kell 21. Korraldajad paluvad tulijatel mitte kaasa võtta isiklikke jooke, selle asemel pakutakse osalejatele võimalust võtta kaasa oma tühi veepudel ning see kohapeal Emajõe Veevärgi tasuta joogiveega täita. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles