Tragöödia koduväravas: Tõnu Trubetsky leinab hukkunud kallimat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Trubetsky: Metallica valis õige loo, oleksin ise sama otsuse teinud
Tõnu Trubetsky: Metallica valis õige loo, oleksin ise sama otsuse teinud Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Vennaskonna solist ja kirjanik Tõnu Trubetsky kaotas aprillikuul oma kallima ja elukaaslase Liis Lille. 

13. aprillil juhtus traagiline õnnetus, kui Aasta vabatahtlikuks tituleeritud 33-aastane Liis Lille koduväravas auto alla jäi, vahendab Virumaa Teataja

Trubetsky ja Lille koos oldud aeg jäi üürikeseks. 55-aastane Trubetsky lisab, et oli Liisiga koos alates läinud aasta 7. novembrist: «Tundsin teda kauem, kuid koos olime üle viie kuu kõigest...» Loe täispikka artiklit Kroonikast!

Lille oli Rakvere Waldorfi kooli juhatuse liige ning kodukandi «hea haldjas». Koos abikaasaga aitas ta aastaid kodutuid loomi ning olid mittetulundusühingu Rakvere Kassiabi liikmed. 

Liisi sõbranna Kaire Nurk meenutas Virumaa Teatajas oma sõbrannat, kellega oli Kaire sõnutsi lihtne rääkida. Naine tundis, et Liisiga oli see kummaline asi, et kõige peale, mida too puudutas, oli tal annet. «Liis oli multifunktsionaalne, helge peaga rahanduses ja matemaatikas. Ta organiseeris kogu aeg. Ta oli avatud hing,» kõneles Kaire Nurk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles