Galerii: vaata, kes Eesti staaridest on kõige suurem maiasmokk!

Kadi-Maarja Võsu
, Toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kohvik-restoran Sfääri kogunes neljapäeva pärastlõunal hulk tuntud inimesi koos järelkasvuga, et maitsta kevadisi uudisjäätiseid. Vaata galeriist, kellele degustatsioon rohkem rõõmu pakkus - täiskasvanutele või lastele?

Meeleolud kohvikus olid jäätistega ühtmoodi magusad ning degustatsioonist sai tegelikult üks suur jäätisesöömine. Elu24 reporter kuulis pealt kahe väikse jäätisesõbra vestlust, milles avaldati kahetsust, et jäätist emme kotis salaja kaasa ei saa võtta. «Saaks küll, aga nad on ju kõik paberid enne lahti teinud!» hüüatas üks. «Kahju, et jäätist tulevikuks ette ei saa süüa. See oleks nii tore kui enne magamaminekut ettesöödud jäätist maitsta saaks,» arvas teine.

Ürituse läbiviija Karl-Erik Taukar tuletas mitmel korral külalistele meelde, et kuna tegemist on uute maitsete proovimisega võib pärast paari ampsu ülejäänu julgelt alles jätta ning teenindajatega kööki tagasi saata. Tundus, et maiustustest oli raske loobuda ning kui emmed-issid enam ei jaksanud, siis pisemad puhastasid taldrikutelt viimasegi glasuuritüki. Nõnda reisisid taldrikutel köögi poole tagasi peamiselt tühjad paberid ja pulgad.

Premia Tallinna Külmhoone jäätiste maitsmisel osalesid teiste hulgas Juss Haasma ja Ann Vilgats tütarde Miia ja Madliga, Getter Jaani, Evelin Võigemast tütre Loviise ja poja Lennartiga, Rauno Märks tütre Keira Isabeliga, Anu Saagim õetütre Lisa Coral Michiko’ga, Reet Roos laste Villemi ja Ingeliga, Siim Nestor tütre Friidaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles