Tõnu Õllek pettus rahva valikus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja "Kinotehas" teine episood. Mehepoegadel tuleb taaslavastada stseen Eesti vaadatuimast mängufilmist - "Viimne reliikvia"
Sarja "Kinotehas" teine episood. Mehepoegadel tuleb taaslavastada stseen Eesti vaadatuimast mängufilmist - "Viimne reliikvia" Foto: Kanal 2 / Martin Dremljuga


Saates «Kinotehas» teisele kohale jäänud Tõnu Õlleki jaoks oli publiku otsus suureks pettumuseks. Filmitalgute rahvafilmi staariks osutus publiku soovil hoopis veel viimaseid nädalaid aega teeniv Märt Koik.

Õllek sai aga kogu projektist oma sõnul väga hea elamuse. «Olen väga tänulik, et sain siia tulla. Mikk Rand juba pakkus, et kindlasti leidub minu jaoks seal filmis ka mõni roll .. tore,» avaldas noormees lootust, et ehk saab ta «Kinotehases» leitud uute sõpradega filmis jälle kokku.

Kõige lahedamaks stseeniks pidas ta finaalsaate jaoks filmitud lahkumisstseeni. «See oli minu jaoks täiesti teistsugune, selline mõnus ja lõpuks sai autoga ka sõita. Polegi sellise vana mossega ise sõitnud,» rõõmustas autoremondiluksepa ametit õppiv Õllek.

Märt Koiki näitlemisanne noormehele meeldis. «Ta mängis väga hästi, ta on hea sisseelamisvõimega näitleja,» jäi Õllek napisõnaliseks.

Näitlemist ta aga maha ei jäta. «Proovin võib-olla ka lavakasse sisse saada. Eks näis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles