Laura Põldvere tõestab postitantsu tantsides taas, et on tõeline supernaine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Põldvere.
Laura Põldvere. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kaunil lauljannal Laura Põldverel ühestki andest puudu ei tule. Lisaks imelisele lauluhäälele on tal ka vapustav figuur. Juba mõnda aega füüsiliselt nõudliku postitantsuga tegeledes tõestab naine, et pole pelgalt ilus näolapp, vaid tugev ja graatsiline naine.

Täna postitatud Insta-storys keerleb naine imelise kergusega posti ümber, taustaks Reamonn-i poolt kuulsaks lauldud lugu «Supergirl» (supertüdruk). 

Kaunis Laura Põldvere tantsimas
Kaunis Laura Põldvere tantsimas Foto: Laura Põldvere/ Instagram kuvatõmmis
Laura Põldvere tantsimas.
Laura Põldvere tantsimas. Foto: Laura Põldvere/ Instagram kuvatõmmis

Eelmise aasta lõpul postitantsutrenni asunud Laura Põldvere rääkis aprillis «Ringvaatele» intervjuu, kus rääkis, et soov trenni minna tuli pärast sõbranna tantsu nägemist, pidades sporti väga graatsiliseks ja elegantseks. 

 «Alguses sa õpid pigem tundma enda lihaseid ja ei saa päris täpselt aru, kuidas selle jalaga peaks nüüd kinni haarama ja võib-olla on põlveõndlas ja kätel veidike valus, hirmus ei olnud, pigem otsiv.»

Lauljanna postitab uskumatuid pilte tihti ka oma Instagramikontole ja on õpetaja sõnul tõeline musterõpilane. Tasub imetleda ja eeskuju võtta ja hoia kindlasti silm peal Laura instagramikontol, ehk postitab naine tulevikus veel mõne tantsuvideo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles