Transsooline Caitlyn Jenner: ma ei usu, et kunagi armastuse leian

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caitlyn Jenner.
Caitlyn Jenner. Foto: Patricia Schlein/starmaxinc.com / Scanpix

Soovahetuse läbi teinud olümpiavõitja Bruce Jenner, uue nimega Caitlyn (68) oli kuuldavasti alustanud suhet 21-aastase transsoolise modelliga, kuid lükkas kõik suhtespekulatsioonid pessimistlikult ümber. 

Bruce Jenner ehk Caitlyn on isaks Kendall ja Kylie Jennerile ning kasuisaks eks-abikaasa Krisi endises kooselus saadud lastele: Kim, Khloe, Kourtney ja Rob Kardashianile. Lisaks veel eelmisest kahest abielust sündinud Brodyle, Brandonile, Cassandrale ja Burtile. 

Transsoolisena tuli ta avalikkuse ette 2015. aastal ning on pärast seda läbinud mitmeid meditsiinilisi protseduure, et välimust sisemusele vastavaks muuta. Pärast lahutust Kris Jenneriga, on paar kuuldavasti endiselt sõbrad ning nii ühised lapsed kui kogu perekond toetavad üksteist rasketes oludes.

Käesoleva aasta aprillis hakati Cailtyni seltskonnas nägema 21-aastast transsoolist modelli Sophia Hutchinsi. Kuulduste kohaselt oli naine modelliga mitte pelgalt suhtes, vaid suisa kihlatud ja õige pea abielu plaanimas. 

Intervjuus Piers Morgani saates «Elulood» kinnitab naine, et tema ja Sophia on kõiges sõbrad ning pärast mitut abielu ja mitmeid lapsi ei näe ta ennast uuesti armastust leidmas.

Vaata täpsemalt alljärgnevast videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles