Superstaar Bryan Adams pani Tallinna publiku rokkima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Bryan Adams esines täna oma värskeima albumi «Get Up» esitlustuuri raames Tallinnas. Vaata galeriist, millise rokkiva šõu pani staar püsti Saku Suurhallis.

Bryan Adams sai suurema tähelepanu osaliseks oma kolmanda stuudioalbumiga «Cuts Like a Knife» ning maailmakuulsaks tegi artisti tema neljas album «Reckless», millelt pärinevad megahitid «Run To You», «Heaven», «Summer Of ‘69» ning duett «It’s Only Love» Tina Turneriga. Adams on müünud üle 100 miljoni albumi üle kogu maailma ning võitnud suurel hulgal erinevaid muusikaauhindu, sealhulgas ka Grammy.

Oma värskeimast albumist räägib Bryan Adams ise nii: «Album sündis üsna orgaaniliselt, lugu loo haaval, viimase paari aasta jooksul koostöös Jeffiga. See oli suurepärane koostöö, sest andis mulle piisavalt aega lugusid kirjutada. Peamiselt jagasime muusikat internetis, saatsime erinevaid versioone kuniks jõudsime kõige õigema variandini. «Get Up» on muretu fiilinguga album, mõnes mõttes soovin, et oleksin selle plaadi juba 25 aastat tagasi teinud.»

Bryan Adams Tallinnas
Bryan Adams Tallinnas Foto: Konstantin Sednev

Lisaks muusikale on Adams ka ühiskondlikult väga aktiivne ning osaleb tihti heategevuslikel kontsertidel ja üritustel. Bryan Adamsi nimeline fond aitab lastel ja noortel üle kogu maailma haridust omandada. Adams usub, et haridus on parim kink, mida lapsele anda saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles