Kassikätš! Marta Laan Maria Listra kallimatest: ainuke kes oli, üüris omaette toa ja Kroonikas poseerid ainult oma emaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaunis lauljanna Maria Listra ning näitlejanna Marta Laan on välimuselt sarnased ja ühtmoodi ilusad. Lisaks kaunile lauluhäälele on mõlemale naisele antud ka osav suuvärk ning krõbedaid sõnu jätkub ükstseisele mõlemal.

Saates «Su nägu kõlab tuttavalt» Maria Listrat parodeerinud Marta Laan palus tookordseks esinemiseks lavale ka parodeeritava enda. Saates üksteisele antud embused jätsid mulje justkui poleks halbu tundeid, kuid pühapäevases «Legendide lahingus» räägivad mõlemad suu puhtaks.

Maria võttis sõna Marta 7-aastat noorema kallima Valteri teemal, mille peale Marta võidukalt žestikuleeris. Tundub, et endast noorema noormehe võlumist peab naine pigem saavutuseks. 

Marta hõõrus aga soola Maria haavale, vihjates möödunud purunenud suhtele ning naise avalikule figureerimisele vaid koos oma emaga. 

Vaata videost tüdrukute kätši ja ära maga maha pühapäevast täispikka «Legendide lahingut», 20.35 Kanal 2!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles