Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Monika Tamla ERR-ist lahkumise kohta: tunnen vajadust uuteks väljakutseteks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
ETV saatejuhtide vahetus: "Ringvaade" sai üheks korraks saatejuhid Monika Tamla ja Lembitu Kuuse
ETV saatejuhtide vahetus: "Ringvaade" sai üheks korraks saatejuhid Monika Tamla ja Lembitu Kuuse Foto: PEETER LANGOVITS/PM/PEETER LANGOVITS

Pikaaegne «Aktuaalse kaamera» uudisteankur Monika Tamla lahkub omal soovil ERR-ist. Sel teisipäeval, 1. mail juhtis Tamla uudisteankruna viimast korda AK-d, vahendab Menu

«20 aastat tööd teleekraanil on piisavalt pikk ja vastutusrikas aeg, et tunda vajadust uuteks väljakutseteks. Olen ääretult tänulik kõigile headele kolleegidele nii «Aktuaalses kaameras» kui ka Eesti Rahvusringhäälingus tervikuna ühiselt töötatud aastate ja tehtud saadete eest. Olin, olen ja jään ERR-i patrioodiks ka nüüd, kui elu mind uusi võimalusi avastama viib,» ütles Monika Tamla.

Monika Tamla asemele «Aktuaalsesse kaamerasse» kohe uut uudisteankrut ei otsita, vaid koormus jagatakse Liisu Lassi sõnul ära olemasolevate ankrute vahel.

Märksõnad

Tagasi üles