Kanepi suitsetamine päästis koomik Kevin Smithi elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Smith
Kevin Smith Foto: Jordan Strauss / Scanpix

Kaks kuud tagasi elas 47-aastane näitleja ootamatult üle tõsise südamerabanduse, mis jääb paljudele viimaseks. Smith pääses terviserikkest eluga ja seda väga üllataval põhjusel.

Kevin Smith rääkis telesaates Late Show, et oli parasjagu võttel filmimas oma stand-up etendust kui tundis ennast järsku halvasti. Kuigi mees püüdis jääda rahulikuks ning tööd edasi teha, kutsusid lähedalseisvad inimesed kiirabi.

Haiglasse jõudes selgus, et Kevin oli parasjagu suure südamerabanduse keskel. Smith oli veendunud, et selle põhjustajaks oli liigne kanepisuitsetamine. Oli ta just enne esinema asumist suure jointi ära teinud ja arvas, et oli ennast liiga pilve tõmmanud. 

Pärast enesetunde paranemist ja ohu möödumist pöördus ta oma arsti poole ja küsis: «Ütle mulle ausalt, kas ma sain rabanduse, sest suitsetasin liiga palju kanepit?» Mille peale ta arst vastas üllatuslikult: «Ei, tegelikult hoopis vastupidi. Kanep päästis su elu.»

Tänu eelnevalt suitsetatud kanepile suutis mees jääda rahulikuks ega teinud paanika või lisastressi langemisega olukorda oma südame jaoks hullemaks. 

Kevin Smith lisas: «Ma kirjutan selle T-särgile!»

Vaata kogu intervjuud SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles