Legendaarse lesbibändi t.A.T.u Julia Volkova tuleb Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Venemaa saatis 2003. aastal Eurovisioonile 15-aastased lesbitüdrukud popduost t.A.T.u, vallandus skandaal. Kaunis brünett Julia Volkova ansamblist t.A.T.u tunnistas hiljem, et ei olegi lesbi. Soolokarjääri tegev poplaulja tuleb tänavu taas Tallinnasse esinema.

t.A.T.u, vene keeles Т.а.т.у, oli Vene popduett, kuhu kuulusid Lena Katina ja Julja Volkova. Esmalt peeti tüdrukuid lesbideks, kuid hiljem vallandus uus skandaal, kui selgus, et tegu on vaid poosi ja imagoga. Mõlemal tütarlapsel olid tegelikult boyfriendid olemas. Bänd tegutsest aastatel 1999–2011. Duo loodi 1999. aastal Moskvas.

t.A.T.u. on kõige edukam rahvusvaheline popansambel Venemaalt, kellel leidub fänne kogu maailmas. Nende debüütalbum «200 по встречной» («200 po vstretšnoi») oli esimene Vene album, mis saavutas nii suure rahvusvahelise kuulsuse. Tüdrukuid lõid laineid USA-s ja Jaapaniski.

2003. aasta esindas t.A.T.u  Eurovisiooni lauluvõistlusel Riias Venemaad lauluga «Ne Ver', Ne Boysia». t.A.T.u oli toonase Eurovisiooni kõige skandaalsem osaleja. Tüdrukud katkestasid proovid haiguse tõttu. Enne seda oli t.A.T.u lubanud šokeerivat esitust, kuid see jäi see ära. t.A.T.u oli toonase Eurovisiooni suurim favoriit, kuid kokkuvõttes jäi ta võitjale alla vaid kolme punktiga ja platseerus kolmandaks.

t.A.T.u algusaegadel olid tütarlapsed vaid 15-aastased ja nende muusikavideo, kus nad üksteist vihmamärgades koolivormides suudlevad, oli muusikanalis MTV täielik hitt. See video tegi tüdrukud Venemaal ühe hetkega kuulsaks. Inglismaal keelati klipi näitamine. Konservatiivne Euroopa ristis selle «Pedofiili unistuseks», kuid tüdrukute menu kasvas sellest veelgi, kirjutas Eesti Ekspress,

Tänavu 22. augustil esineb Julia Volkova seksika šõuga Tallinna Laululaval. Vaata galeriist, kuidas suvel Tallinnas esinev 33-aastane eks-t.A.T.u liige Julia Volkova  läbi aastate muutunud on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles