Vanalinnas jälle üks klubi vähem: legendaarne Sinilind paneb uksed kinni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohviku Sinilind töötajad armastatud Ahviga.
Kohviku Sinilind töötajad armastatud Ahviga. Foto: Sinilind

Kohvik Sinilind andis möödunud nädalal Facebooki kaudu teada, et kohvikklubis leiab peagi aset viimane pidu. «Tule, ütle head aega, sest iga lõpp on millegi algus ning mälestused on toredad!» seisab Sinilinnu ürituse kirjelduses. 

Vaid mõni aeg tagasi hakkasid levima kuuldused populaarse peopaiga Kelmi sulgemisest. 20. aprillil see juhtuski ning Legendaarne Kultuuriklubi Kelm sulges oma uksed. Nüüd lõpetab tegutsemise ka Kohvik Sinilind. 

Kohvikus Sinilind on selle tegutsemisaja jooksul aset leidnud mitmed põnevad üritused: seal on toimunud rohked Tallinn Music Week'i kontsertid, sellised legendaarsed peod nagu Must Mesi, Tjuun In ning Öötöö ja palju muud!

Elu24 võttis ühendust Kohvik Sinilinnuga ning uuris kohvikklubi sulgemise tagamaid. «Tundub, et Kinoliidu juhatusel on Sinilinnu renditavate ruumidega omad plaanid ja meie oleme neil plaanidel ees,» sõnas Sinilinnu esindaja.

«Sinilind sai hiljuti alusetu lepingu ennetähtaegse ülesütlemise teate. Sellise majaomaniku esindaja pahatahtliku suhtumise juures ei ole võimalik kuidagi ei kohvikus ega kontserdipaigas head emotsiooni hoida. Sinilind lendab pesast välja!»

Sinilinnu viimane pidu toimub sel laupäeval, 5. mail. Loe üritusest rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles