Kolme inimese surmaga lõppenud avarii põhjustanud Mikk Seger mekib USAs uuel ametikohal ilusat elu (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Seger, 2009.
Mikk Seger, 2009. Foto: ANTS LIIGUS / Scanpix

2009. aastal alkoholijoobes autot juhtides kolme inimese surmaga lõppenud avarii põhjustanud Mikk Seger töötab Elu24-le saabunud vihje kohaselt USAs eratreenerina.

Purjus Seger kihutas vastassuunavööndisse ja rammis vasakpööret lõpetanud sõidukit. Rängas kokkupõrkes said surma kolm noormeest. Vanuseks kõigest 24, 22 ja 17. Mikk Segerile määrati karistuseks 7 aasta ja kuue kuu pikkune vangistus, millest 6 kuud kandis ära eelvangistuses. Kohus võttis 2016. aastal vastu otsuse vabastada Mikk 10 kuud ennetähtaegselt, et võimaldada talle parem taasühiskonnastumine. Tol hetkel leidis kohus, et kantud karistus on mehele avaldanud piisavalt mõju ning katseaja lõpuni kehtestati mitmed reeglid, mille rikkumisel ennetähtaegne vabastus kohe lõppeb.

Täna saabus Elu24-le anonüümne vihje, milles teatati, et Mikk elab Ameerika Ühendriikides ning teenib seal elatist eratreenerina. Mehe isikliku Instagrami-konto kirjelduses seisab tõepoolest muuhulgas ka märge «PT & Coach» ehk personaaltreener ja treener. Lisaks veel epikureaan (elunautleja) ja skeptik.

Ühiseid kaadreid jagatakse ka koos kallima Kadi Klauseniga, kelle Instagrami infos seisab samuti märge «sertifitseeritud eratreener». Täpsemat infot, kuidas nendega trenniaegade registreerimiseks kontakti saada, kumbki oma sotsiaalmeediakontol avalikult ei jaga.

 

#gym

A post shared by Mikk Seger (@mikkseger) on

Enne kolme inimese surmaga lõppenud avariid oli Mikk mitmel korral eri rikkumiste eest karistatud. Mitmel korral purjus või sõiduõiguseta sõitmise ning liikluskorralduste eiramise eest. Loodetavasti on Mikk teinud oma elus täieliku kannapöörde ning hoiab vähemalt viinakuradiga suurt distantsi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles