Vau! «Vaprate ja ilusate» 56-aastane «Brooke» näitab uskumatut bikiinivormi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katherine Kelly Lang.
Katherine Kelly Lang. Foto: Marco Provvisionato / Scanpix

Menuseriaalis «Vaprad ja ilusad» Brooke-i tegelaskuju kehastanud Katherine Kelly Lang on 56-aastane. Avaldatud bikiinipilt paneb selles kahtlema. Vaata, kas sina usud? 

Ainuüksi kaadritagune klõps näeb välja justkui oleks retušeerimismeistrid sealt juba üle käinud. Figuur, mis on imetlusväärne igas vanuses!

Katherine on olnud kaks korda abielus ja tal on kolm last: Jeremy Skott Snider (1990), Julian Slang Snider ja Zoe Katrina D'Andrea (1997). 
Seriaalis mitmeid kordi bikiiniväel või paljastavates kleitides ekraanil olnud naine, on aastaid olnud paljudele vaatajatele eeskujuks ning figuur kadestamisväärne. Ka 56-aastasena hoolitseb naine oma keha ja välimuse eest. Armastab sporti, matkamist ja tervislikku toitumist, kirjutab CBS.

Populaarse teleseriaali fännid on alati imetlenud kauneid naispeaosalisi, kes lisaks ilule ka tugevat iseloomu demostreerivad. Brooke-i tegelaskuju on alati olnud üks populaarsemaid ja skandaalsemaid, küllap on see ka põhjus, miks tegelaskuju tänaseni käsikirjast välja pole kirjutatud.
 

Vaata fänni tehtud ja Youtube-i üles laetud videot Katherine Kelly Langi võluvatest fotodest ja bikiinipiltidest läbi aegade:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles