«Tasujate» uus koomiksifilm püstitas kõigi aegade kassarekordi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tasujad». Kaader filmist.
«Tasujad». Kaader filmist. Foto: SCANPIX

Möödunud nädala lõpus jõudis kinodesse üle maailma koomiksifilm «Tasujad: Igaviku sõda» («Avengers: Infinity War»), mis püstitas kõigi aegade avanädalavahetuse kassarekordi, kogudes rahvusvaheliselt üle 630 miljoni dollari.

Senine rekord kuulus filmile «Kiired ja vihased 8» («The Fate of the Furious»), mis kogus avanädalavahetusega 541 miljonit dollarit, vahendas MENU.

Samuti purustas «Tasujate» värske linateos kassarekordi ka Ameerikas, kogudes seal 250 miljonit dollarit. Varem hoidis seda rekordit «Tähesõjad: Jõud tärkab» 248 miljoni dollariga.

Praegusele «Tasujad: Igaviku sõda» kassaedule on oodata ka suurt lisa, sest kuigi enamikes maailmas riikides jõudis film kinodesse juba eelmisest nädalast, siis Hiinas linastub see alles 11. mail.

«Tasujate» filmid on populaarsed, kuna seal teevad kaasa maailma kõige populaarsemad näitlejad, kes kehastavad maailma kõige populaarsemaid kangelasi.

Frantšiisile lisab lisaelemendi ka seik, et juba aastaid enne seda, kui film välja tuli, on spekuleeritud, mis näitlejale jääb see projekt viimaseks.

Ühe nimena on välja toodud Robert Downey Jr, kes kehastab Raudmeest ja kes aastal 2008 kogu frantšiisi käima tõmbas. Tema jääb iga aastaga üha vanemaks, mis teeb enda füüsilisse vormi ajamise üha raskemaks. Selle tõttu arvatakse, et Robert Downey paneb enda rüü varna, nagu tegi eelmisel aastal Hugh Jackman, kes lõpetas Wolverine'i mängimise.

Robert Downey Jr
Robert Downey Jr Foto: Scanpix

Teise nimena, kes võib Marveli universumi seljataha jätta, on Chris Evans, kes mängib Kapten Ameerikat. Kui Evans peakski lahkuma, siis seda loovatel põhjusel, kuna koomiksimaailmas sureb Evansi mängitud Steve Rodgers, kelle koha võtab üle tema parim sõber Bucky Barnes (Sebastian Stan).

Kõik see on vaid kuulujutt ning ei oleks üllatus kui filmitegijad ei lähtuks loo edasiarenduses sellest, mis toimub koomiksites. 

Robert Downey ja Chris Evans on kaks näitlejat, kes on frantšiisis kõige kauem kaasa teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles