Janek Mäggi: miks eeldatakse, et poliitik on üks geniaalne kuivik?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
07.09.2016. Janek Mäggi Kuku raadio saates "Vahetund Postimehega".
07.09.2016. Janek Mäggi Kuku raadio saates "Vahetund Postimehega". Foto: Eero Vabamaegi / PM/SCANPIX BALTICS

 Suhtekorraldusekspert Janek Mäggist saab peagi riigihalduse minister. Kuidas ta sellise tööotsa sai ja millised ootused tal ministriametile on, rääkis Mäggi tänases saates «Ringvaade» 

Julgete ja mõistukõneliste väljaütlemiste poolt tuntud Janek Mäggi arvab, et Eestis on lihtsalt vaja normaalseid ministreid. Ta võttis selle töökoha peale Jüri Ratase pakkimist vastu teades, et kaotab rahas. 

Mäggi esitas saates provokatiivse küsimuse, kas poliitikul ei või olla eraelu, naisi, lapsi ja autot. «Miks eeldatakse, et hea poliitik on geniaalne kuivik, kes on lugenud oma elus vaid ühe raamatu «Naeris» ja kelle sõnavaras on peamiselt kaks fraasi laua peal ja päeva lõpuks,» lausus tulevane minister muigega.

Janek Mäggi ei mõista tänaseni, miks tema väljeütlemistele järgneb ühiskonnas kisa või lausa vihakõne, kuid loodab, et inimesed õpivad peagi asju tervikuna vaatama. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles