Korvpallur Dennis Rodman usub, et USA ja Põhja-Korea head suhted on tänu temale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis Rodman Kim Jong-Unil külas
Dennis Rodman Kim Jong-Unil külas Foto: /AP

Dennis Rodman on väga rõõmus, et tema sõbrad Kim Jong-un ja Donald Trump saavad omavahel läbi, sest tema usub, et ta mängis suurt rolli kahe riigipea suhete parandamise suunas.

TMZ rääkis korvpalli kuulsuste halli kuuluva Dennis Rodmaniga, kes oli 1990. aastatel üks NBA suurimaid tähti. Teada olevalt on Rodman korduvalt käinud Põhja-Koreas ja on nende eravisiitide ajal kohtunud ka sealse riigipea Kim Jong-un'iga ning usub mees, et tal on suur roll kanda kahe riigi suhete parandamise osas. Rodman lisab, et see ei olnud muud kui vanamoeline diplomaatia, mis kaks riiki on nii kaugele viinud.

Rodman osundas ka enda juuni 2017 külaskäigule Põhja-Koreasse, mil ta viis Kim Jong-un'ile president Trumpi raamatuid. See raamat oligi üks mitmest põhjusest, miks Põhja-Korea liider ameeriklaste osas arvamust muutis.

Rodman küll sõnas, et ta ei soovi heade suhete osas endale au võtta, kuid ta ei varja maha oma rolli kogu selles protsessis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles