Helen Adamson «Reisikajas»: olen alati töötanud selle nimel, et saaksin reisida (2)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases «Reisikaja» saates räägib lauljana tuntud Helen Adamson enda avalikkusele veidi vähem tuntud küljest- täiesti taltsutamatust «reisiepideemiast.» Helen pajatab põnevaid lugusid nii oma rändudest Brasiilia vihmametsa, Filipiinidele, Puerto Ricole kui ka Malaisiasse. 

«Ma reisiks kogu aeg. Kui mul raha oleks, ma oleks kogu aeg kusagil lennus,» sõnas Helen ning lisas, et ta ongi varasemalt selle nimel töötanud, et võimaldada endale reisimist. 

Kuula lähemalt «Reisikaja» neljandast saatest, kuidas Helen Puerto Ricol neoonsiniselt helendavas ookeanivees suples, Filipiinidel pimedas koopas pea sügavikku kukkus ning Amazonase džunglis seikles.

Samuti jagab Helen soovitusi, kuhu rahu ja vaikust otsima minna ning jutustab põgusalt oma suurest reisiunistusest, mida nad elukaaslasega plaanivad õige pea ellu viia.

Viimastel kuudel on Helen hakanud oma reisielamusi jagama ka kaasahaaravas reisi- ja elustiiliblogis

«Reisikaja» on reisiteemaline podcast, mis pakub nii ideid reisimiseks kui ka põnevamate rändude järelkaja. Saatejuhiks on Postimehe reisiportaali toimetaja Agaate Antson.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles