Nõid Anete taroskoop maikuuks: hirm klammerduda millegi vana külge paneb energiad seisma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõid Anete
Nõid Anete Foto: Facebook

Nõid Anete kirg on astroloogia ja tarokaardid. Anete spetsialiteet on eelkõige armu- ja rahaprobleemid. Suhete vallas aga tõotab eelolev mai nõia sõnul tulla andeksandmiste ja lahtilaskmiste kuu.

Raha- ja tööasjades toob Mai nõida sõnul kaasa paanika, hirmu ja oma varade külge klammerdumise. Inimestel tekib hirm kaotada ning see hirm paneb töö energiad seisma. Mais pelgavad inimesed rahaasju muuta. Aga tegelikult peaks peale seisakut 24.maist alates taas tekkima liikumine.

Suhete teema on Mais nõia sõnul äärmusest äärmusesse kirev. Inimesed otsivad turvatunnet, aga seiklusi ja uusi kogemusi. Anete sõnul soovivad inimesed uusi algusi, aga ei soovi vanu suhteid lõpetada. Nõid soovitab teha selgeks, millal tasub edasi liikuda. 

Värsketes armusuhetes lubab Anete teha järelandmisi ja andeksandmisi, aga liigne järeleandmine mõjub lõpuks suhtele mürgitavalt. «Otsustage südamega, mida teile emotsionaalselt vaja on,» soovitab Anete jättes inimestele vaba valiku, millistel vibratsioonidel nad võnkuda soovivad. 

Vaata Nõid Anete taroskoopi järgi SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles