Kim Kardashian oma õe Khloe probleemide kohta: see on nii p****s

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian.
Kim Kardashian. Foto: Charles Sykes/AP

Tõsielustaar Kim Kardashian käi hiljuti Elleni jutusaates, kust temalt küsiti oma õe Khloe ja tema lapse isa Tristani suhteprobleemide kohta. 

Khloe Kardashian sai hiljuti pisitütre emaks ja laps sai nimeks True. Aga enne seda lahvatas suur skandaal, kui lapse isa Tristan Thompson sattus skandaali, kui meediasse lekkisid pildid, kui ta suudleb teise naisega. Pärast seda hakati spekuleerima, kas Khloe jätab mehe maha või mitte. Naine seda ei teinud ja vähemalt praegu ollakse koos.

Nüüd käis Kim Kardashian Elleni jutusaates, kus saatejuht tema õde puudutaval teemal küsimusi küsis.

«Ma ei oskagi muud sõna selle kirjeldamiseks kasutada, kui et see on nii perses,» sõnas Kim Kardashian.

Kim Kardashiani jutust sai aru, et ega talle ei meeldi see, mida Tristan tegi, kuid lepib olukorraga, kuna Khloe seda soovib. «Me olime siis Khloe poolt ja oleme seda ka edaspidi. Ta on väga tugev ja annab endast parima. See on tõesti väga kurb olukord.»

Kim lisas lõpetuseks, et kuigi tal ei ole probleemi enda arvamust sellest olukorrast avaldada, ei tahaks ta seda rohkem teha, kuna True võib seda klippi kunagi näha ja see võib talle raskelt mõjuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles