Marilyn Kerro maagiliste kristallide poe avamisel läks tunglemiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: TV3

Nõid Marilyn Kerro laiendas oma väega kivide äri Tartusse, kus uue Mecca avamisele kogunenud huvilised ei mahtunud esiti poodi äragi, vahendab Seitsmesed

Mitmed kohaletulnud said nõiaga ka isiklikult kohtuda. Uue poe disainimisel lõi kaasa terve Marilyn Kerro pere. Marilyn Kerro rääkis Seitsmestele, et poes müüdavatel kividel on oma mõju tema neile midagi lisaks peale ei loe.

Varsi emaks saav nõid keskendub hetkel eelkõige perele ja koduloomisele, kuid oma tööd ta kindlasti selle kõrvalt unarusse ei jäta. Vastuvõtte teeb ikka, aga mitte nii tihti kui varem: «Ma ei jäta inimesi abita, kui neil on seda tõesti vaja.»

 

Диагностика и Гармонизация Отношений, возьму 8 человек до конца недели, Стоимость от 2000 рублей. От вас необходимы фотографии в полный рост, ваша и обьекта, который вас интересует. Для чего используется гармонизация отношений? 1) супруг/супруга ушел или собирается уйти по различным причинам; 2) супруг/супруга изменяет, но из семьи не уходит, так как чувства еще остались; 3) в отношениях разлад, ссоры, непонимание; 4) охлаждение в отношениях (что часто случается после нескольких лет брака), 5) усталость друг от друга, 6) потеря сексуального интереса к супруге (нередко у мужчин во время кризиса среднего возраста), и любая другая подобная ситуация, когда чувства ещё существуют, но в отношениях возникли проблемы. Для того, чтобы я могла вам оперативно помочь пишите мне сразу в Директ, прилагайте свое свежее фото и ваши пожелания. #мэрилинкерро #битваэкстрасенсов #битваэкстрасенсов18 #тнт #бэ#ведьма #деньги #экстрасенс #эзотерика #marilynkerro #керро #экстрасенсы #отношения

A post shared by Marilyn Kerro (Official Page) (@therealmarilynkerro) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles