Alates homsest pööravad tudengid Tartu elu pea peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu raekoda.
Tartu raekoda. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

28. aprillil saab alguse Tartu Tudengipäevad: Kevad 2018 festival, mis sel aastal toimub laupäevast laupäevani, 28. aprillist 5. maini. Festivali kavasse kuulub ligikaudu 150 mitmekülgset ja põnevat üritust, mis pakuvad eredaid elamusi nii tudengitele kui ka linnarahvale.

Festivali avapäeval toimub Tartu Tudengiorganisatsioonide Olümpia. Õhtul on kõik huvilised oodatud Kondiküttele, kus üheskoos sõidetakse ratastega läbi 12-kilomeetrine marsruut. Sõit algab Aparaaditehase hoovist kell 19.30. Kondikütte ürituse tõttu võib olla liiklus Tartu linnas kella 20 ja 22 vahel häiritud. 

Festivali teise päeva kavasse kuuluvad legendaarsed veeüritused Karsumm ja Paadiralli. Aprilli viimasel päeval, volbriööl, on kogu linnarahvas oodatud nautima Volbri kontserti ja tuleetendust Emajõe kaldal Kaarsilla lähedal, peaesinejaks on Elephants From Neptune, soojendusesinejaks Rainer Ild. 

Kolmapäeval koondub festivali tegevus Aparaaditehasesse, kus päeva jooksul toimuvad  lauluvõistlus Songbattle, moe- ja omaloominguüritus Fashion Passion, Öötantsupidu ning palju muud huvitavat.

Festivali viimasel päeval toimub Raadi Lumepargis algusega kell 21 suurejooneline Öölaulupidu. Öölaulupeole saab liikuda ka ühises rongkäigus, mis algab 19.30 Tartu Raekoja platsilt Lumepargi suunas.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles