Vaata, millised massid kogunesid sensitiiv Swami Darshi müstilisele seminarile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Swami Darshi võitis Venemaa «Selgeltnägijate tuleproovi» 2016. Darshi sai saates kohe menukaks. Eesti publikul oli täna au sensitiiviga silmast silma kohtuda. Rahvas lookles pikas järjekorras, et staariga kohtuda

Swami Darshi räägib raamatus avameelselt ning ilma saladuste ja mõistatusteta enda kohta kõike seda, mida on pikka aega hoidnud salajas, räägib kõige varjatumast, isiklikumast, läbielatust - kuidas algas tema raske ja okkaline teekond, kuidas ta jõudis tõeni.

Meedia ei tea siiani temast kõike, näib et see müstika ongi tema olemuslik osa. Swami Darshit on enam kui 15 aastat põiminud lääne ja ida kultuuride juuri, aidates meditatsiooni ja kehaliste praktikatega leida inimestel endas jõudu ja julgust näha ennast olevikus ja muuta oma elu. Darshi elas kaheksa aastat Indias Osho aašramis, kus ta õppis erinevaid tehnikaid ja meditatsioone. Staar näitas täna ka mõndasid tehnikaid rahvale ette. 

Vaata ülevalt meeleolukat galeriid müstilisest seminarist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles