Mamma mia! Legendaarne ABBA tuli taas kokku ja lindistab stuudios uusi lugusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ABBA, 1976.
ABBA, 1976. Foto: Leif R Jansson / Scanpix Sweden

Kunagine menubänd ABBA teatas Rootsi väljaandele Afton Bladet, et pärast 35 aastat kestnud pausi on liikmed taas uue muusika lindistamiseks kokku tulnud. 

Kõik liikmed kinnitavad ühtäkki tekkinud tunnet, et ühinemiseks on õige aeg ning kogemus oli tõeliselt meeliülendav. «Tundus, justkui aeg oleks jäänud seisma ja oleksime käinud vaid väiksel puhkusel,» vahendab DailyMail

Üllatuslikult ei ole ABBA liikmed need, kes uusi lugusid esitama hakkavad, vaid hoopis virtuaalsed «abbatarsid». Tehnoloogia abil loodud kujundid tekitavad mulje, et esinejateks on ikka bändi armastatud liikmed, sellistena nagu nad olid oma hiilgeaegadel. Ülemaailmne digituur peaks aset leidma 2019. või 2020. aastal. 

ABBA tegutses aastatel 1972-1982. Liikmeteks abielupaaridest rootslased Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad ja Björn Ulvaeus. 1974. aastal võideti Eurovisiooni lauluvõistluse lauluga "Waterloo", pärast mida saavutas ABBA enneolematu edu nii Euroopas, USA-s kui ka Austraalias. Stockholmi on loodud ka selleteemaline muuseum. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles