Kas kuningliku perekonna veebileht reetis pisiprintsi nime?

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William, ta naine Catherine ja nende kolmas laps
Prints William, ta naine Catherine ja nende kolmas laps Foto: Anwar Hussein/SIPA / Anwar Hussein/SIPA/Scanpix

Briti kuningliku pere veebileht võis kogemata avaldada prints Williami ja hertsoginna Katherine'i vastsündinud poja nime, sest tähelepanelikud fännid märkasid, et kuningapere ametlikul leheküljel on prints Alberti nimele reserveeritud eraldi lehekülg, vahendab People.

Fännid avastasid, et kui kasutada kuningliku perekonna kodulehel otsingusõna «prints Albert», ilmub teada, et ligipääs lehele on piiratud. Täpselt samasugune teada ilmub kodulehel, kui fännid proovisid sisestada nimesid «prints George» ja «printsess Charlotte». Kui prooviti aga sama teha suvaliste nimedega, ilmus teade, et sarnast lehekülge pole kuningliku perekonna kodulehel olemas.

Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: https://www.royal.uk/prince-albert

Väike prints sündis 23. aprillil. Prints George ja printsess Charlotte nimed avalikustati kaks päeva pärast nende sündi, mistõttu ootab briti meedia, et kolmanda lapse nimi avalikustatakse samuti lähiajal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles