Omaani politsei avalikustas koha, kust Avicii surnukeha leiti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avicii, kodanikunimega Tim Bergling
Avicii, kodanikunimega Tim Bergling Foto: Björn Lindgren/TT / TT Nyhetsbyrån/Scanpix

Maailmakuulus rootslasest DJ Avicii, kodanikunimega Tim Bergling leiti möödunud reedel, 20. aprillil surnuna Omaanist Masqaţi  lähedal asuvast villast.

Omaani politsei teatel ei ole 28-aastase Avicii surmaga seotud midagi kuritegelikku, vaid tal oli raske haigus, mis tõi kaasa terviseprobleemi, mis talt elu võttis, teatab Aftonbladet.

Avicii, kodanikunimega Tim Bergling
Avicii, kodanikunimega Tim Bergling Foto: Björn Lindgren/TT / TT Nyhetsbyrån/Scanpix

Avicii pere edastas meedias, et Tim oli pidevast ületöötamisest väsinud ning ta ei jaksanud enam. Meedia arvates oli see vihje, et kuulus mees tegi ravimite abil enesetapu. 

Omani politsei täpsustas nüüd, kust tuntud rootslase surnukeha leiti. Avicii elas Masqaţi lähedal jõukate elupaigas Muscat Hills Resortis villas, mis kuulub Omaani sultani Qaboos bin Said Al Saidi sugulasele.

Muscat Hills Resort, kust leiti Avicii surnukeha
Muscat Hills Resort, kust leiti Avicii surnukeha Foto: Kuvatõmmis/Youtube

See villadepiirkond on hästi valvatud ja kõrvalised isikud sinna ei pääse. Samuti on majal, kus Avicii oli, 21. sajandi nutiturvasüsteem.

Avicii surnukeha leidmispaiga kohta jagas uut infot Omaani prokuröri Nasit al-Rahabi alluvuses töötav uurija Ahmed El Belushi. Lisaks kommenteeris rootsi DJ surma Muscati üks politseijuhtidest Abdul Hakeem. Tema teatel sai politsei luksusvillade rajooni väljakutse ja nad said kiiresti aru, et et tegemist oli eriolukorraga.

Muscat Hills Resort, kust leiti Avicii surnukeha
Muscat Hills Resort, kust leiti Avicii surnukeha Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Sinna saadeti mitu politseinikku ja kriminalisti. Ilmnes, et villast leitud surnud mees oli tuntud DJ ja välismaalane. Seega oli tegemist delikaatse juhtumiga,» lausus politsei esindaja.

Tim Bergling, lavanimega Avicii
Tim Bergling, lavanimega Avicii Foto: MPI04/Capital Pictures / MPI04/Capital Pictures/Scanpix

Omaani sultaniriik teavitas juhtunust Rootsi välisministeeriumit, mis saatis oma Saudi Araabia Ar-Riyāḑi saatkonnast Omaani diplomaadid. Masqaţi  saabusid ka Avicii pereliikmed, kellel anti mehe surnukeha üle ja kes viisid ta sel teisipäeval, 24. aprillil diplomaatilise erilennuga Rootsi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles