Räppar Iggy Azalea murdis lubadust ja sebib Kylie Jenneri eksiga!?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iggy Azalea
Iggy Azalea Foto: David Acosta/Image Press Agency / Scanpix

Austraalia päritolu Iggy Azalead on mitmel erinevatel üritustel nähtud koos Kylie Jenneri eksi räppar Tygaga. Kui see tõesti tõele vastab, murrab naine ka avalikult antud lubadust räpparitest eemale hoida. 

Iggy ja Tyga nautisid taas teineteise seltskonda muusikafestivalil Coachella ning ei lahkunud teineteise kõrvalt hetkekski. Ühtegi salajast suudlust, ega ebasobilikku katsumist pildile püüda ei õnnestunud. Siiski arvatakse, et tegemist on rohkem kui sõprusega. Kuulujuttudele andis hoogu juurde ka pilt, kus noored poseerivad koos saatejuhi Terrance J ja tema modellist tüdruksõbra Jasmine Sandersiga.

 

#IggyAzalea and #Tyga at #Coachella!

A post shared by Iggy Azalea Website (@iggyweb) on

Kui kuuldused tõesti tõele vastavad, murrab Iggy pärast oma viimatise suhte purunemist telesaates antud lubadust edaspidi räpparitest eemale hoida.

Iggy osales saates koos Holliwoody staar-meediumi Tyler Henryga, kellega koos tuleviku ja suhtestaatuse üle arutleti. Tyler manitses noort naist ettevaatlikkusele, kui plaanib veel kolleegidega romantilisi suhteid luua «Tean, et ei tohi enam räpparitega sebida. See lihtsalt ei tööta ja ma tean seda. Suhtes on vaevu ruumi ühele räpparile ja mina täidan kogu selle ruumi,» ütles naine ja vahendas Billboard

Iggy Azalea oli kihlatud räppar Nick Youngiga kuid kihlus katkes, sest mees ei olnud truu ning kõrvalsuhte tagajärjel sai mees ka teistkordselt isaks. Lisaks Youngile kuuluvad Iggy kuulsate kavaleride hulka veel ka Ljay Currie, French Montana, ASAP Rocky ja Hefe Wine.

Tyga suurim meediakajastus on tulnud pigem kuulsate kallimate arvelt. Nimelt on ta Kardashian-Jennerite klanni järeltulija Kylie eks. Kylie on nüüdseks saanud ka emaks, kuigi kuulujutud on nüüd ümber lükatud, spekuleeriti pikka aega kas lapse isa võib olla Tyga.
Kogu loo teeb veelgi segasemaks asjaolu, et Tyga eks ja lapse ema modell Black Chyna deitis Kylie poolvenna Rob Kardashianiga ja sai ka temaga lapse. 

Räppar Tyga.
Räppar Tyga. Foto: Carlo allegri / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles