Kerli Kõiv naaseb kodumaale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Instagram

Kerli Kõiv, kes on viimase kümnendi elanud Ameerika Ühendriikides, teatas Facebooki vahendusel, et ta on Eestisse naasmas.

«Ma kolisin LA-sse täpselt oma 20. sünnipäeval. Minuga oli kaasas kaks kohvrit, üks neist täidetud raamatute ja suurte unistustega. Ma kolisin ühe tüübi pärast, kellesse ma olin salaja meeletult armunud, ja kes mind kolimise päevast saati ignoreeris. Seega oli mind jäetud üksi värskete juuksepikenduste ja lühikese t-särgiga. Ma ei teadnud kedagi ja mul polnud midagi, aga ma olin valmis maailma vallutama,» kirjutas Kerli oma Facebooki lehel.

Kerli tunnistas, et ta ihkab idüllilist looduslähedast elu. «Ma olen avastanud ennast üha enam ärkamas, mõeldes oma teisele elu keset metsa, kus ainsad hääled kuuluvad lindudele ja loomadele, kes elavad oma elu,» kirjeldas Kerli.

Eesti metsades on tema sõnul õhk nii puhas, et lausa lämmatab kopse ning jalanõud on lihtsalt barjäär inimese ja maa vahel. «On normaalne, kui sinu unistused muutuvad. On normaalne muutuda,» võttis Kerli oma otsuse kokku.

Nüüd, 11 aastat hiljem on Kerli valmis koju naasma. «Ma istun oma Los Angelese kodu tagaaias ja mul on taas ühesuunaline lennupilet,» ütles Kerli, kes teab, et Eestis on ootamas teda tükike taevast, mida keegi ei saa temalt ära võtta või rikkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles