Armastus ei tunne vanust! 68-aastane Richard Gere kosis 35-aastase hispaanlanna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Richard Gere on kuulduste kohaselt oma tüdruksõbraga abiellunud. Küll aga ei kipu mees uudist ei kinnitama, ega ümber lükkama. 

Mitu lähedalseisvat allikat kinnitas E!News-ile, et Richard Gere sõlmis oma poole noorema kallimaga abielusõlme. Intervjuu ajal ei kandnud mees abielusõrmust ning selle kohasele kommentaarile vastas, et sõrmus on «nähtamatu.»

Richard ja Alejandra Silva on paar olnud veidi üle kolme aasta. Oma suhet suutsid nad pikka aega hoida privaatsena. Kuigi lähedased teadsid, teatas press, et nad on tõepoolest koos alles 2015. aasta juunis. 

Ajakirja People allikas väidab, et Richard ja Alejandra on abiellunud juba mitmeid nädalaid tagasi ja on erakordselt õnnelikud. 

Alejandra Silva on Hispaaniast pärit okupatsiooniajakirjanik, ärinaine ja aktivist. Tema isa, Ignacio Silva on endine Real Madridi jalgpalliklubi asepresident. Varasemast abielust on tal ka 2012. aastal sündinud poeg Albert. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles