Katy Perry kinnitab, et on kuulsa eksiga suhted üles soojendanud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry
Katy Perry Foto: Twitter / Scanpix

Katy Perry andis hiljutises intervjuus mõista, et pole enam sugugi vallaline. Õnnelikuks väljavalituks peetakse naise vihjete põhjal taas Orlando Bloomi. 

Katy Perry osales koos «American Idoli» kaaskohtunikega intervjuul, kus tuli jutuks osalejatega kohtingule minemine. Luke Bryan naljatles, et Katyle see meeldiks. Selle peale kostis naine, et kahjuks pole see enam võimalik ning ta on väga õnnelik! Kui intervjueerija küsis, kas Katy Perryst on saanud ehk Proua Broom (viide naljale, mis seostub «Sõrmuste isanda» näitleja Orlando Bloomi ja Katy eelnevale suhtele), pilgutas naine kelmikalt kaamerale silma. 

Ajakirjale Hello! teadaoleva info põhjal nähti paari koos aega veetmas juba veebruaris, püüdes hoida oma suhet privaatsena.

Orlando Bloom. 
Orlando Bloom. Foto: Ian West / Scanpix

Paar teatas lahkuminekust eelmise aasta märtsis, olles koos olnud kõigest 10 kuud. Kuulduseid oli mitmeid, mis põhjusel lahku mindi või kes kelel maha jättis. Esindajate sõnul oli ostsus ühine ning otsustati üksteisele anda «armastavat ruumi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles