Jälle paljas: te olete sarnaseid pilte Kim Kardashianist näinud sadu kordi, aga vaadake veel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: Twitter / Twitter

Kim Kardashian tegi seda taas! Tõsielustaar heitis kõik riided seljast ning poseeris ihualasti ning sel korral jäi vaevu kaetuks ka naise kõige intiimsem piirkond. 

37-aastane Kim Kardashian näitas oma keha Twitterisse postitatud pildiseerias, mille eesmärgiks oli reklaamida staari uut lõhnaõli. 

Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: Instagram / Instagram

Staari fännid on piltide tõttu jagunenud kahte leeri: on neid, kes naist toetavad, aga ka neid, kes teda taas kritiseerivad.

«Nii piinlik. Mul on su lastest kahju, kui nad ühel päeval suureks kasvavad ja sõbrad neile su pilte näitavad,» kirjutas üks pahane kommentaator.

«Meil on aasta 2018... me ei ela enam 1850. aastal ja kõik naised peaksid oma kehaga seda, mida nad ise tahavad. Kui see ei ole sinu keha, miks see sind nii häirib? Kas ta postitas sinu kehast pildi? Ei! Ma ei mõista, miks sind see nii väga huvitab?» kaitses teine kommentaator koheselt staari.

Tõsiasi on aga see, et Kardashian on uhke oma keha üle ning ei pelga seda sotsiaalmeedia vahendusel ka teistele näidata, ta on seda ju ka varem mitmeid kordi teinud. «Igav, ei midagi uut. Oleme ta paljast keha juba nii palju näinud,» sõnas naise jälgija Twitteris, keda uued paljad pildid Kardashianist üldse ei heiduta. 

Kim Kardashian 
Kim Kardashian Foto: Twitter / Twitter
Kim Kardashian 
Kim Kardashian Foto: Twitter / Twitter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles