Eminem tähistas 10. juubelit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eminem
Eminem Foto: Christopher Polk / Scanpix

Räppar Eminem tähistas 20. aprillil kümneda kainuseaasta täitumist.

Räppar on erinevates intervjuudes tunnistanud, et on võidelnud mitut sorti sõltuvusega. Tema probleemid said väidetavalt alguse filmi «8 miili» filmimisel, kus pikkadest võttepäevadest kurnatud mees võttis vastu pakutud rahusti. Kogemus oli nauditav ja räppar palus arstil kirjutada retsept. Pärast tolerantsi tekkimist algas tablettide kuritarvitamine ja pöördumine teiste, kangemate droogide poole. 

2006. aastal kaotas mees ootamatult oma lähedase sõbra,DeShaun Dupree Holtoni, ehk räppar Proof-i. Sel ajal oli kuritarvitamine eriti tõsine ja kannatasid ka mehe suted lähedastega. Intervjuus Hollywood Gossp-ile sõnas mees, et oli sel aja kohutav inimene ja sellele mõtlemine ajab endiselt kõhus keerama. 

Eminem elas 2007. aastal üle metadooni üledoosi, olles seeläbi peaaegu elust lahkunud. Millele järgnes veel rida metadoonisõltuvusest tingitud kõrvalnähtudega intsidente. Sealhulgas ka krambihood ja teadvusekaotus. Just sel hetkel mõtles ta: «Ma kas leian abi, või suren.»

Tundub, et õnneks leidis mees endale siiski abi, sest arvutuste kohaselt on räppar sõltuvusprobleemidele selja keeranud aastal 2008. Inspireeriv!

 

Celebrated my 10 years yesterday.

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles