Avicii pikaaegne mänedžer lõpetas vaikimise: keegi ei tea, mida me koos läbi elasime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avicii
Avicii Foto: SCANPIX

Ash Pournouri, Avicii pikaaegne mänedžer, jagas peale artisti ootamatut surma südantlõhestavat sõnumit, vahendab Billboard

Pournouri avastas 18-aastase Tim Berglingi (artistinimega Avicii) 2008. aastal, mil ta ise alles artistide promomisega alustas. Avicii ja Pournouri koostöö kestis kaheksa aastat, kuniks 2016. aastal läksid nende teed lahku. 

«Šokk. Kurbus. Viha. Raev. Apaatia. Meeleheide. Viletsus. Valu. Valu. Valu.» alustab Pournouri oma sõnumit, mille ta laupäeval Instagrami postitas. «Ma isegi ei tea, kuidas seda tunnet sõnadesse panna. Sa olid mu pere. Minu vend. Minu sõber. Mu liitlane. Osa mu südamest. Nüüd on see läinud. Ma pole ealeski kogenud sellist sügavat kurbust.»

«Ma ei suuda isegi meenutada, millal ma viimati nutsin,» jätkab ta. «Aga mu silmad on pisaratest punased alates hetkest, kui ma seda uudist kuulsin. Ma ei suuda seda jätkuvalt aktsepteerida, ma ei suuda isegi uskuda, et see kõik on päriselt. Tühi tunne on.»

 

Wining, dining and plotting. #backinbusinesses @avicii and the next chapter let's go

A post shared by Ash Pournouri (@ashpournouri) on

«Sa olid ilus inimene. Sa olid puhas talent. Sa olid üks miljonist. Ma ei suuda lõpetada mõtlemast, et kui ma oleks olnud sinuga, siis oleksin suutnud sind kuidagi päästa. Kaitsta sind. Sinu vihkajate eest. Ähvarduste eest. Halbade suhete eest. Pimeduse ja haiguse eest. Mis iganes oleks juhtunud, oleks ma sinu eest kuuli ette hüpanud. Ma ei mõista. Mitte üldse. Mitte vähemal määral. Tühjus.»

Pournouri Instagrami postitus lõppes ridade juures: «Keegi ei tea, mida me koos läbi elasime.» Ta postitas Facebooki samast kirjast ka pikema versiooni, ent see ei ole avalikult kõigile lugemiseks ja jagamiseks. 

28-aastane Tim Bergling, lavanimega Avicii leiti möödunud reedel Omanis Muscati lähedalt surnuna. Politsei ei ole veel avalikustanud surma põhjust, kuid oletatakse, et selles võis rolli mängida äge pankreatiit.

 

A post shared by Ash Pournouri (@ashpournouri) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles