Fotod! Skandaalsest Venemaa presidendikandidaadist Ksenija Sobtšakist lekkisid internetti poolpaljad pildid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kseniya Sobchak
Kseniya Sobchak Foto: EKATERINA CHESNOKOVA / RIA NOVOSTI

Tõsielusarjast võrsunud imekaunis Ksenija Sobtšak on viimasel ajal eelistanud meelelahutussaadetele poliitilisi debatte. Nüüd aga on naisest lekkinud internetti üsna provokatiivsed pildid, vahendab StarHit

Kunagine skandaalitar on tänasel päeval huvitatud rohkem tõsisematest probleemidest kui mood või kunst. Nüüd on Ksenija Sobtšak eeskujulik naine ja ema, kes on abielus näitleja Maksim Vitorganiga.

Kuid vaid kümme aastat tagasi oli Sobtšak sageli skandaalsete lugude kangelanna, kes osales tihti provokatiivsetel fotosessioonidel ning poseeris poolalasti. 

Ühe sellise skandaalse fotosessiooni viis läbi tuntud fotograaf, laulja ja režissöör Aslan Ahmadov 2005. aastal. Pärast pikki aastaid on mees provokatiivsed aluspesus tehtud pildid avalikuks teinud ning sellega sotsiaalmeedia kihama pannud. 

Pildiseeerial kujutatakse justkui vanglakülastust ning ühel pildil on Ksenia käeraudades, millega ta on trellide külge kinnitatud. Paljud sotsiaalmeedia kasutajad ei tundnud esiti äragi, et piltidel olev modell on Ksenija Sobtšak, kes vaid mõned kuud tagasi kandideeris Venemaa presidendiks.

Ksenija ise 2005. aastal tehtud pilte ei kommenteerinud ning ilmselt üritab sellega provokatsioonidele mitte alluda. «Arvestades minu jälgijate kommentaare ja reaktsiooni, meeldis nendele minu 2005. aasta fotosessioon. Võtke pildid endaga öösel voodisse kaasa ja pidage meeles - see on lihtsalt kunst,» kommenteeris olukorda Ahmadov.

Tagasi üles