Hannibal Lecterina tuntud Anthony Hopkins avaldas ehmatava video

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Hopkins filmis «Voonakeste vaikimine»
Anthony Hopkins filmis «Voonakeste vaikimine» Foto: Rights Managed / ORION PICTURES / Ronald Grant Ar/Scanpix

Briti näitleja Anthony Hopkins, keda tuntakse inimsööjast sarimõrvari Hannibal Lecteri kehastajana, avaldas video, mis ehmatas seda näinuid, kes kommenteerisid, et see on õõvastavam ja ehmatavam kui «Voonakeste vaikimine».

Hopkins kehastas üliintelligentset inimsööjast mõrvarit esmakordselt režissöör Jonathan Demme’i 1991. aasta filmis «Silence of the Lambs» (Voonakeste vaikimine).

Anthony Hopkins Hannibal Lecterina filmis «Voonakeste vaikimine»
Anthony Hopkins Hannibal Lecterina filmis «Voonakeste vaikimine» Foto: imago stock&people / imago/United Archives/Scanpix

Kirjanik Thomas Harrise loodud Hannibal Lecterist sai kinolina üks meeldejäävamaid inimkoletisi ning Hopkins sai selle rolli eest meespeaosatäitja Oscari.

Hopkinsit näeb Lecterina veel 2001. aasta filmis «Hannibal» ja 2002. aasta filmis «Red Dragon».

Filmi «Hannibal» reklaam
Filmi «Hannibal» reklaam Foto: wikipedia.org
Filmi «Red Dragon» reklaam
Filmi «Red Dragon» reklaam Foto: wikipedia.org

Kuigi Hopkins on juba 80-aastane, on ta endiselt näitlejana aktiivne.

Teda oli viimati kinolinal näha möödunud sügisel linateoses «Thor: Ragnarök», kus ta mängis  peategelase Thori isa, jumal Odinit.

Möödunud pühapäeval, 22. aprillil avaldas Hopkins Twitteris Hannibal Lecteri stiilis video, mis hämmastas ja ehmatas ta tviitide umbes 200 000 jälgijat.

Anthony Hopkins
Anthony Hopkins Foto: Danny Moloshok / Reuters/Scanpix

Tegemist on 32-sekundilise videoga, mille juures on tekst: «Nii juhtub, kui on vaid töö ja ei ole lõbu». Tegemist on lausega 1980. aasta õudusfilmist «Shining», mille peaosas on Jack Nicholson.

Videol on Hopkinsit näha tegemas liigutusi nagu hullumeelne.

«Kas see Hopkinsi video ehmatas vaid mind või on veel teisi, keda see ehmatas? Minu arvates on Hopkins nagu stressis Hannibal Lecter, kelle katus sõidab,» teatas üks Hopkinsi videot näinu.

Teine lisas, et Hopkinsi nüüdne video oli kohutavam kui «Voonakeste vaikimine».

«Keegi vajab lihtsalt puhkust,» teatas kolmas.

Videot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles