Vahva klõps! President Kersti Kaljulaid kohtus Ashton Kutcheriga (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaid
President Kersti Kaljulaid Foto: Sander Ilvest / Postimees

President kohtus Sedona foorumil Ashton Kutcheriga ning postitas näitlejaga koos vaimuka pildi Twitterisse, viidates Kutcheri kunagisele telesõule «Punk'd».

Sedona foorum on Ameerika Ühendriikide poliitikutele ja julgeolekuekspertidele suunatud mõttekoda ning seda korraldab McCaini instituut, mille asutas 2012. aastal John McCain. 

Tänavu on Sedona foorumi teemad näiteks humanitaarabi, inimõigused, terrorismivastane võitlus ja Lähis-Ida ning Venemaa. Just Venemaad puudutavas arutelus osales president Kersti Kaljulaid. 

Ashton Kutcher osales Sedona foorumi arutelus seoses laste ärakasutamisega, nende prostitutsioonile sundmisega ning inimkaubanduse vastu võitlemise teemadel. Ta on ka kaaslooja sellisele mittetulundusühingule nagu Thorn, mis tegeleb sellega, kuidas peatada laste kuritarvitamine ning laste veebimüük.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles