Meeleheitel majaostja protestib veidra meetodiga kinnisvarafirma vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti perekond ostis omale 700 000 naelase unistuste kodu, mis osutus õuduseks. Isa ja poeg otsustasid kinnisvarafirma vastu gerilja taktikat kasutades protestida, vahendab Mirror

Kuu aega peale maja ostu avastas kolmelapseline perekond, et nende hoovi on peidetud haisev kanalisatsioonipump, mis eritab kohutavat lehka. Hoovimuru alla oli kokku peidetud 11 kaevukaant.

41-aastane pereisa Mark Buller ei oleks iial ostnud seda maja, kui ta sellest teadlik oleks olnud. Kinnisvaramaakler reklaamis hoovi kui mõnusat grillala ja avarat ruumi pere koera jaoks. Mark kaebas, et temale ei olnud keegi näidanud kanalisatsiooniplaane. 

Kui Marki kaebust ignoreeriti umbes nädal aega, otstas mees uue taktika kasuks. Ta parkis oma auto firma värava ette, et nood enam sisse sõita ei saaks. Mees riputas oma majale hoiatava plakati «Ärge ostke kinnisvara Linden Homes`ilt». Tänaseks on vähemalt lubatud asja uurida. Marki suurim mure on, et ta ei sa iial seda maja ausalt maha müüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles