Mäesuusataja Lindsey Vonn: mehed ja naised hakkavad koos võistlema

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Vonn.
Lindsey Vonn. Foto: Scott Kirkland/PictureGroup / MEGA/Scott Kirkland/PictureGroup / MEGA

Naiste mäesuusatamise absoluutne valitseja Lindsey Vonn sõnas, et meeste ja naiste teineteise vastu võistlemine ei ole enam kaugel.

Lindsey Vonn, kes on enda spordialas võitnud kõik tiitlid mis võita annab, on korduvalt palunud rahvusvaheliselt suusaliidult, et ta saaks koos meestega võistelda, kuna tunneb, et tal pole naiste seas konkurente. Suusaliit on siiamaani ei öelnud, kuid Vonn tunneb, et muutus pole kaugel.

«Mitte kellelegi ei meeldi muutus,» ütles Vonn TMZ-le «See muutus toimub kindlast, aga praegu on küsimus, millal see toimub.»

Aga Vonni lennujaama «tervitanud» reporterit huvitas esmajärjekorras see, mis kleiti oli suusataja Ameerika kantrimuusika auhindadel kandnud. Vonnil oli seljas suur kollane puhvis kleit, mis nii mõnelegi inimesele ette jäi.

Lindsey Vonn
Lindsey Vonn Foto: Scanpix

Reporter tõi välja, et Vonni kutsuti Suureks linnuks («Sesami Street») või Belle «Kaunitarist ja koletisest». Vonn sõnas, et talle tema kleit meeldis ja ei huvita, et teistele see ei meeldinud. Lisaks tõi ta välja, et tema lemmik kriitika oli see, et keegi kutsus teda teletups La-laks.

Suur lind ja teised tegelased
Suur lind ja teised tegelased Foto: Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles