Avicii fännid täitsid Stockholmi linnasüdame

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Avicii fännid kogunesid Rootsi pealinna Stockholmi, et avaldada austust noorelt lahkunud staarile. Keskväljakul mängiti Avicii muusikat ja rahvas laulis kaasa. 

Reede pärastlõunal suri DJ ja produtsent Tim Bergling artistinimega Avicii. Avicii leiti surnuna Omani pealinnas Muscatis.  

«Teatame suure kurbusega, et maailmakuulus Tim Bergling alias Avicii on surnud. Berling leiti surnuna Omanis Muscatis reede pärastlõunal kohaliku aja järgi,» teatas muusiku pressiesindaja Ebba Lindqvist reede õhtul.

Avicii kannatas juba mõnda aega, väidetavalt liigsest alkoholilembusest tulenevalt, erinevate tervisehädade käes ning pidi seetõttu ka tuuritamises pausi tegema, suisa mitmel korral. Noore muusiku surm on šokk nii fännidele kui lähedastele ja praegu pole avaldatud ka rohkem ametlikku infot surma põhjuste või asjaolude suhtes. 

 

Rest In Peace #avicii #stockholm #aviciistockholm #summerinstockholm

A post shared by Martina (@martinakern) on

 

Minnesstund Avicii #sergelstorg #avicii #restinpeace #stockholm #aviciistockholm #love

A post shared by Martina (@martinakern) on

 

Sergelstorg 21/4 #avicii

A post shared by Marianne Amilon (@mallamallamalla) on

 

Avicii, jag hade hellre gått på konsert med dig. ❤️?? #avicii #ripavicii

A post shared by majo63 (@majo63) on

#Avicci #Tribute #R.I.P.

A post shared by Håkan Svensson (@hakan.sve) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles