Avicii ekstüdruk kasutab oma leina fännide kogumiseks sotsiaalmeedias (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
STOCKHOLM 20120304 
Tim Bergling,  Avicii.
Foto Hanna Persson / DN / SCANPIX / Kod 3000
** SVD OUT **
STOCKHOLM 20120304 Tim Bergling, Avicii. Foto Hanna Persson / DN / SCANPIX / Kod 3000 ** SVD OUT ** Foto: SCANPIX

Äsja meie seast lahkunud tantsumuusika staari Tim Berglingi ehk Avicii surma asjaolud on tänaseni ebaselged, kuid tema ekskallim võtab juba avalikult sotsiaalmeedias sõna. 

Avicii ei uhkustanud sotsiaalmeedias oma tüdruksõpradega, pigem postitas staar pilte reisimisest, esinemistest ja lihtsalt koos sõpradega. See-eest on tema eksid avalikult sotisiaalmeedias aktiivsed ja suures leinas.

Blond tütarlaps Emily Goldberg kirjutab Instagrami, et Avicii pühendas laulusõnad: «Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love,» just temale. 

Fännid aga on pahased, et Emily Goldberg peale Timi surma odavat kuulsust otsib ja võlts kaastunnet likede kogumiseks kasutab. Noored isegi ei järginud üksteist Instagramis. See näitab, et nad olid ilmselgelt tülis ega suhelnud enam ammu omavahel.

Eriti veider on fännide meelest, et tüdruk otsib välja suvalise katke aastaid vanast chatist, kus Avicii talle armastust avaldab:

 

? #ripavicii #avicii

A post shared by Emily Goldberg (@emilygoldberg89) on

 

Credit @lastnightsparty

A post shared by Emily Goldberg (@emilygoldberg89) on

Varem deitis Avicii imekaunist Kanada modelli ja ilubogijat Raquel Bettencourti. Paar elas Californias isegi koos umbes aastakese kuni aastani 2014. 

 

Flower child ? #coachella

A post shared by Racquel Natasha (@racquelnatasha) on

Enne surma ei deitinud Avicii väidetavalt kedagi konkreetset, oli ametlikult vallaline.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles