Maria Avdjuško: naised, ärge virisege, saate ka mehe raha eest elada (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Avdjuško
Maria Avdjuško Foto: SCANPIX

Näitleja ja lavastaja Maria Avdjuško sõnas hiljuti antud intervjuus, et naised ei peaks nii palju virisema ning neil on elus ühe valikuna võimalus ka mehe raha eest elada.

Loe täpsemalt LP-st.

Maria Avdjuško on ka varem sarnaste ütlemistega välja paistnud. Elu24 avaldas 13. jaanuaril loos, kus näitleja rääkis #metoo liikumise tõttu meeste ja naiste vahelistest suhtluspingetest.

Näitleja ja filmiprodutsent Maria Avdjuško ei karda ahistajaid ning manitseb naisi pealiskaudse #metoo trendiga kaasa minemast saates «Ringvaade».

Eile esilinastus ärakasutamisest kõnelevate Eesti lühifilmide kogumik «Paha lugu». Ühe sünge filmi autor Maria Avdjuško leiab, et liialdatud seksuaalse ahistamise teemad filmimaailmas tekitavad asjata suhtluspingeid. 

Avdjuško arvab, et ahistamise teema tõstatamine piirab ka süütut flirti ja meeste meelitavat tähelepanu. «Mulle tundub, et me läheneme mingile teisele poolusele, hammastega vagiina tekkele ühiskonnas,» arvas näitleja ja filmistsenarist saates «Ringvaade». Ida-Euroopa tüdrukuna teab ta ka omast kogemusest, et ahistamine ei ole ületamatut traumat tekitav teema.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles