Club Atlantises toimub uue suviselt seksika Summershine'i avapidu!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Atlantises toimub uue suviselt seksika Summershine'i avapidu!
Club Atlantises toimub uue suviselt seksika Summershine'i avapidu! Foto: Club Atlantis

Sel kolmapäeval toimub Club Atlantise uue suvise sariürituse Summershine avapidu, mis toob pulti DJ Raul Rooma ja pakub erutavalt unustamatu õhtut!

Summerhine on suviselt seksikas ja meelivabastav pidu, mis täidab klubi kuumade latiinorütmidega ning pakub meeldivat seltskonda, suviseid kokteile, silmailu ja veidi ihaldatud jahutust neile kuumadele suvaöödele, mis on täidetud tantsivate kehade liikumisest ja pilkude mängust, ihadest ja ootustest, salapärast ja seiklustest. 

Kolmapäevane avamispidu on osa suuremast suvele ümberlülitumise aktsioonist - kuna Club Atlantis kavatseb jääda avatuks kogu suveks, vahetatakse talvine süngus ja peoteemad välja suviste vastu. Lisaks visuaalsetele muudatustele, pakub suvine programm rohkelt üllatusi, palju soodsaid pakkumisi ning huvitavaid auhinnamänge, ettearvamatuid üllatusesinejaid ja muidugi jätkuvalt head muusikat.



Lisainfo: www.atlantis.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles