One Directioni laulja tunnistas, et kannab Cheryli riideid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Fernandez-Versini
Cheryl Fernandez-Versini Foto: SCANPIX

Briti poistebändi One Direction liige Liam Payne sõnas hiljuti antud raadiointervjuus, et ta on korduvalt kandnud enda kallima Cheryli riideid ja ei ütleks ära ka tema aluspesu kandmisest.

Radio 1 saatejuhti Nick Grimshaw küsimus riiete kandmise kohta tuli pärast seda, kui Liam Payne postitas Instagrami pildi, milles tunnistas, et kandis kogemata Cheryli sokke.

«Ma olen laisk, ma peaksin pärast kõiki neid aastaid paremini teadma. Ma lihtsalt kuhjan kõik sokid ühte sahtlisse, nende hulgas ka bokserid,» sõnas mees ja lisas: «Õnneks ei sattunud sinna tema püksikud, mis oleks tõeliselt piinlik olnud. Ma oleksin neid võib-olla jalga proovinud. See oleks kindlasti tekitanud avarama, õhulisema tunde.»

Laulja tunnistas, et tema ja Cheryl jagavad kõiki riideid. «Ausalt, arvestades, missuguseks riided tänapäeval muutunud on, paljud asjad on väga kottis, satuvad paljud tema riided minu omade hulka ja kui mul tunne tekib, siis ma panen need endale selga,» ütles Payne, vahendab Daily Mail.

Liam Payne, Cheryl
Liam Payne, Cheryl Foto: Scanpix

«Mul oli üks päev seljas kampsun, millele oli taha kirjutatud «naine». Meist tehakse pilti kandmas paljuski samasuguseid riideid.»

Ja Cherylile meeldib võtta Liami lemmikriideid. «Ausalt, olukord on lausa nii halb, et kui ma kannan midagi ja ta ütleb «oh, mulle see meeldib», siis ma tean, et ma ei näe seda enam kunagi,» kurtis Liam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles