«50 halli varjundi» täht oli filmivõtete järel niivõrd häiritud, et pidi teraapiasse minema

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dakota Johnson
Dakota Johnson Foto: Charles Platiau/Reuters/Scanpix

Filmis «50 halli varjundit» peaosa mänginud Dakota Johnson tunnistas, et väga agressiivsed ja vürtsikad seksistseenid saatsid ta pärast teraapiasse.

Dakota Johnson sai kohe kindlasti tänu Anastasia Steele'i filmirollile maailmakuulsaks staariks, aga intervjuus ajakirjale Elle tunnistas naine, et filmimine ei olnud niivõrd kerge ja lustlik, kui inimesed kipuvad arvama, kirjutab Daily Mail.

28-aastane näitlejanna tunnistas, et peale «50 halli varjundi» stseenide tekitasid temas õõvastust ka filmi «Suspiria» võtted. «Ma ei valeta, see keeras mu nii segi, et ma pidin teraapiasse minema,» rääkis naine.

Johnson on aga õnnelik, et need katsumused on tal nüüdseks seljataga ja saab keskenduda enda produktsioonifirmale.

«Ma jõudsin ühel hetkel arusaamale, et projektid, mis mind huvitavad, neid ei eksisteeri, ja ma pean neid ise looma hakkama. Ma olen niivõrd õnnelik, et ma olen sellises olukorras, kus ma saan seda teha,» sõnas Johnson. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles