Elina Nechayeva: mina ja David tahame edastada sõnumina, et oluline on armastus (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week`i avapidu, Elina Nechayeva ja  David Pärnamets
Tallinn Music Week`i avapidu, Elina Nechayeva ja David Pärnamets Foto: Konstantin Sednev

Elina Nechayeva andis avameelse intevjuu ajakirjale Mood ning muuhulgas tuli jutuks ka see, kuidas suhtuvad naise lähedased peaaegu üleöö tekkinud tähelepanusse ning kuidas nad sellega toime tulevad.

Elina tõi oma kallima David Pärnametsa avalikkuse ette «Eesti laulu» finaalis ning alates sellest hetkest on mees pälvinud parajalt tähelepanu, seda pärast Eesti Päevalehe LPs ilmunud intervjuud. Loe rohkem SIIT!

Elina tunnistab, et tal on täiesti ükspuha, mida kirjutatakse, kuid see olevat halb Davidi mainele ja teeb perele haiget. «Seda, mida meedias kirjutatakse, ei tasu lugeda ja olen selle ära keelanud ka oma vanematel ja Davidil, kes ei suutnud pärast «Eesti Laulu» lõppfinaali Pariisis olles suhtlusmeediat mitte jälgida.»

«Mina ja David tahame edastada sõnumina, et oluline on armastus, hoolitsemine ja austus teineteise vastu,» sõnab Elina ajakirjale Mood.

Loe täispikka artiklit ajakirjast Mood!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles