Austraalia kuulsat Krokodillikütti peetakse Hollywoodis meeles

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Irwin
Steve Irwin Foto: Rights Managed/Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix

Austraalia kuulsat loomaentusiasti, Krokodillikütina tuntud Steve Irwinit peetakse 12 aastat pärast tema surma Hollywoodis meeles.

Irwin sai maailmakuulsaks oma populaarsete loomasarjadega, võites miljonite südame, kuid loomamaailm sai talle ka saatuslikuks, sest ta hukkus sukeldumisel astelrai rünnaku tagajärjel, teatab bbc.co.uk.

Steve Irwin
Steve Irwin Foto: Myung Jung Kim/PA Wire/PA Images/Scanpix

Irwini tütar Bindi edastas Twitteris, et ta isa saab 26. aprillil Los Angeleses Kuulsuste alleele oma tähe ning kõik isa sõbrad ja fännid on oodatud seda avama.

Steve Irwini pere: abikaasa Terri (keskel), tütar Bindi (paremal) ja poeg Robert Irwin
Steve Irwini pere: abikaasa Terri (keskel), tütar Bindi (paremal) ja poeg Robert Irwin Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

«Liitu meiega 26. aprillil kui isa saab Kuulsuste alleele oma tähe! Minu isa muutis maailma, jõudes televisiooni vahendusel paljude inimesteni ja viis nad suurele seiklusele. Loodame teid näha LAs, soovitame kanda khaki värvi rõivaid, sest sellist värvi riideid kandis Steve,» teatas krokodillimehe tütar Twitteris.

Steve Irwini pere: Terri (keskel), Bindi ja Robert Irwin
Steve Irwini pere: Terri (keskel), Bindi ja Robert Irwin Foto: MEGA/MEGA/Scanpix

Stephen Robert Irwin (22. veebruar 1962 – 4. september 2006) oli Austraalia päritolu loomakaitsja, loomaaia omanik ja telesaatejuht, keda hüüti Krokodillikütiks (The Crocodile Hunter).

Steve ja Terri Irwin
Steve ja Terri Irwin Foto: Rights Managed/Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix

See austraallane sai maailmakuulsaks oma telesarjaga «The Crocodile Hunter» (1996 – 2007), mida ta tegi koos oma naise Terriga.

Veel oli ta sarjade «Croc Files» (1999 – 2001), «The Crocodile Hunter Diaries» (2002 – 2006) ja «New Breed Vets» (2005) saatejuht.

Steve Irwin
Steve Irwin Foto: Rights Managed/Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix

Steve Irwini perele kuulub Queenslandis Brisbane’i lähedal Beerwahis asuv loomaaed, mille asutasid Irwini vanemad.

Irwin suri 4. septembril 2006 kui teda ründas dokumentaalfilmi «Ocean’s Deadliest» tegemise ajal meres astelrai, kes torkas meest südame piirkonda mürginääret sisaldava sabauimega.

Astelrai
Astelrai Foto: wikipedia.org

Irwini tütrel Bindil oli pärast oma isa surma saade «Bindi: The Jungle Girl», kuid ta juhtis ka oma isast rääkivaid mälestussaateid.

Bindi Irwin on nüüd näitlejanna, kes osales näiteks USA kuulsuste tantsusaates «Dancing with the Stars».  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles