Uskumatu vedamine! Eesti juutuuber möllas keset kuulsuste paraadi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhani Särglep ja Nyané
Juhani Särglep ja Nyané Foto: Juhani Särglep / Instagram

Juhani Särglep ja Katri Palm on Eestist pärit sisuloojad, kes said ebamaise kogemuse, kui pidutses nädalavahetusel selliste maailmakuulsate staaridega nagu Snoop Dogg, Rihanna ja Kendall Jenner!

Eesti noortel õnnestus käia privaatsel festivalil, kus pidutsesid maailma kõige kuulsamad ja ilusamad. Tegu oli Revolve festivaliga, mis toimus Coachella muusikafestivali eel.

Üritusel said eesti noored suhelda mitmete suurte staaridega, nagu näiteks supermodellid Alessandra Ambriosio ja Winnie Harlow, räppar Rick Ross, Kendall Jenner, Rihanna, Chance the Rapper... nimekiri on lõputu!

Eksklusiivsest peost võtsid nad osa, sest tegelikult tegid nad seal tööd. «Oleme sotsiaalmeedia ja sisuloomise teemaga juba peaaegu 3 aastat aktiivselt tegelenud ning proovime alati toota tasemel sisu ning nüüd hakatud meie asju vaikselt märkama. Muidugi vedas meil ka täiega, et olime sel kohapeal ja saadaval,» sõnas noormees.

Ka välismaised superstaarid olid mehe sõnul väga toredad ja sõbralikud. «No muidugi on erinevaid staare ja on ka erandeid, aga üldiselt olid kõik väga sõbralikud, sai rahulikult rääkida ja olukorda nautida,» kommenteeris Särglep Elu24le.

Tundub nagu unistuste pidu! Vaata allpool olevatest videotest, kuidas pidutsevad maailmakuulsad staarid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles