Kurioosne video: kokpitis trallinud piloodid jäid oma tööst ilma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: Siri News Speak/ Youtube

EasyJet lennufirma vallandas piloodid, kes lõbustasid end töö ajal Snapchatiga ning tegid videosid. Lennukis viibisid sel ajal reisijad ning lennuk oli umbes üheksa kilomeetri kõrgusel, vahendab Mirror

Vahejuhtum toimus märtsis lennuliinil Pariis-Madriid. Video on sellest, kuidas üks pilootidest täidab dokumente ja tantsib, samal ajal kui kaaspiloot teda Snapchati rakendust kasutades filmib. 

Kõik see toimus, kui lennuk oli 30 000 jala kõrgusel (umbes üheksa kilomeetrit). Ettevõte alustas intsidendi uurimist ning mõlemad piloodid vabastati sisejuurdluse ajaks töökohustustest.

«Kuigi reisijate turvalisus ei olnud ohustatud, ei vasta selline käitumine EasyJet'i pilootidele kehtivatele kõrgetele standarditele,» sõnas EasyJet'i pressiesindaja. 

Piloodid postitasid videoklipid enda sotsiaalmeediasse ning mitmed inimesed süüdistavad neid nüüd ebaprofessionaalsuses ning inimeste elude ohtu seadmises. 

«Need piloodid ei keskendunud lennuki juhtimisele vaid sellele, et neil oleks lõbus. Isegi püsikiirusel võtab see vaid mõne sekundi, et midagi võiks katastroofiliselt valesti minna,» sõnas üks videot vaadanud inimene. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles